powidok

daniel tomczyk

wdycham wszystko

niepotrzebnie

 

nieprzefiltrowany świat

przereklamowany

nijaki

odtaki

 

jak kogel mogel refluksogenny

i senny

 

fluorescencyjny

jak nowe prezerwatywy unimil by się odnaleźć gdy ciemno

 

 

zamknij się

chodź ze mną

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
daniel tomczyk
daniel tomczyk
Wiersz · 14 września 2008
anonim
  • daniel tomczyk
    się używa wielu słów które nie istnieją
    wiele się rzeczy myśli
    niedowyrażalnych
    odtakich

    więc słowa których niema to tylko kwestia czasu
    a ten ponoć nie istnieje

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    sens
    niedopilnowany tekst choć widać pracę.

    "wdycham wszystko
    niepotrzebnie" - ano - łączenia wyrazów, obrazowania - trzeszczą.

    a Autor potrafi - widać to w przesianej i wyciśniętej puencie. pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    hayde
    odtaki - a cóż to?
    refluksogenny - nie znam tego słowa, mogę się dowiedzieć co oznacza?

    "fluorescencyjny
    jak nowe prezerwatywy unimil by się odnaleźć gdy ciemno" - to mi się spodobało

    "zamknij się
    chodź ze mną" - a to się ostatnio robi dość typowe, miłość na szybko i inne bzdety

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    ziomek ni ma kredytów...
    jest tylko zamknij się i chodź ze mną
    podoba się:)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Łukasz Juszczyk
    Ciekawe zdania przemieszane z dość banalnymi jak dla mnie

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    no ja dodam jeszcze do Michała całą resztę :) . czyli w niezmienionym stanie leci .

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Michał Domagalski
    W niezły stylu to:

    fluorescencyjny
    jak nowe prezerwatywy unimil by się odnaleźć gdy ciemno

    Może kojarzyć się z rozbudowanymi porównaniami FISZA. I wtedy byłby to niezły poetycki hip-hop. Ale w reszcie tekstu nie widzę ha-ha....
    Może nawet mniej zatrzymuje. Ale to tekst, który trza puścić... Niech ludzie patrzą.

    Pozdrawiam!

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    hip hop w niezłym wydaniu.

    · Zgłoś · 16 lat temu