Wiatr

Aneta Katarzyna

Wiatr szaleje
w gałęziach
bezlistnych drzew
czuję ten
zimny powiew
powiew srebrnej
jesieni
tę grę
chłodnych cieni
tę muzykę
nagich gałęzi
w których wiatr
chłód więzi
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 9 głosów
Aneta Katarzyna
Aneta Katarzyna
Wiersz · 20 listopada 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    POL
    Lubie jeść jajka , ponieważ są pyszne i w ogóle kocham jaja uwielbiam jeść jajeczka namięteczko .... POL!!!

    · Zgłoś · 17 lat temu