złość

Koniczyna

Złość

Ranię cię słowem
Szeptem
Spojrzeniem
Pocałunkiem
Wybacz ,taka po prostu jestem
Obiecuję, już więcej nie będę
Przebacz ,proszę
.....
uwielbiam jak krwawisz


Koniczyna
Koniczyna
Wiersz · 20 listopada 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    gluzma
    świetne do rapowania

    · Zgłoś · 17 lat