pouczony

Grzesiek z nick-ąd

młody to jest kawa prawdziwa
bez cukru mleka i w lewo
patrz się ucz i podziwiaj
jak się równo rozlewa

nie wierz że wszystko być musi
proste bo papier tak mówi
jeśli się wódą zakrztusisz
pij dalej kiedyś polubisz

powroty tylko do łóżka
poranki gdy trzeszczy głowa
bajeczki o mądrych wróżkach
wszystkiego trzeba spróbować

kobiety to tylko ludzie
ta była będzie następna
i jeśli dobrze dziś pójdzie
nie musisz jutro pamiętać

młody to jest życie prawdziwe
bez cukru dużo bezpieczniej
patrz się ucz i podziwiaj
nie będę przecież żył wiecznie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 17 września 2008
anonim
Wszystkie komentarze