muchę można bez złudzeń
na ramię
w marmurach parapetu
w niepamięć
szkło zmuszać do czułości
przy kawie
bo co
stanowczo bębnić palcami
w co było
przyjaciół co się zdawali
dać miłość
i których przed dzisiaj już wczoraj
zmieniło
bo co
do góry dnem kapelusze
bez głów odpływają
noc bez nich
dzień bez nich
bezzmiennie
beze mnie
a co !
estelko - poprzednia wersja jest między tym co dodałam, niczego nie zmieniłam, porymowałam trochę, żeby co niektórym płyneło , bo sie czepiali
Anathema - czy Ty mnie musisz tak nerwować?! :P