na zachodzie bez zmian w uzębieniu
przebiłem się przez mur ergonomicznych
udogodnień i z dobrze wpasowanym
w czoło hologramem
stanąłem w uśmiechniętej kolejce
po podręczny zestaw do
niedzielnej eutanazji z pakietem
minut na inne dni tygodnia
całość zgrzebnie zapakowałem i
wysłałem priorytetem
w niedaleką przyszłość
z dopiskiem do mąk własnych
stomatolog humor song
:-D
jak znajdę to wkleję
________
dlatego że podobnie do mnie kiedyś = fajnie
dlatego że nieorginalnie bo ja już kiedyś = niefajnie