postęp ?

Kuba Nowakowski

na zachodzie bez zmian w uzębieniu

przebiłem się przez mur ergonomicznych

udogodnień i z dobrze wpasowanym

w czoło hologramem

stanąłem w uśmiechniętej kolejce

po podręczny zestaw do

niedzielnej eutanazji z pakietem

minut na inne dni tygodnia

całość zgrzebnie zapakowałem i

wysłałem priorytetem

w niedaleką przyszłość

z dopiskiem do mąk własnych

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 5 głosów
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 19 września 2008
anonim
  • daniel tomczyk
    obija się o coś co kiedyś napisałem
    jak znajdę to wkleję
    ________
    dlatego że podobnie do mnie kiedyś = fajnie
    dlatego że nieorginalnie bo ja już kiedyś = niefajnie

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    sens
    :)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Kuba Nowakowski

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    sens
    post punkowskie widzenie świata a w każdym razie jego próba. bo to oni odkryli że jest szaro i do dupy? no moze nie do końca ale najgłośniej o tym krzyczeli. krzyk jest fajny. tylko trzeba wiedzieć co się krzyczy i jak . pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Zgadzam się w 100% z przedmówcami. : )

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    inaczej, z humorem, do myślenia z uśmiechem a jednak i zadumą .

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ataraksja
    domnul, chwała Ci za esencję czarnego humoru. ująłeś udręczenie podmiotu rzeczywistością tak wymownie a na dodatek literacko-filozoficznie, że biję Ci tak samo mocno brawo, jak Tomkowi Machniakowi. wielkie brawo!

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    MadaM
    :D
    stomatolog humor song
    :-D

    · Zgłoś · 16 lat temu