***

Docia

Na chmurce pod niebem

wiercę się i zrzędzę, bo

za zimno

za mało słońca

za dużo powietrza...

To głupie więc przestaję

i czekam cierpliwie,

bo co ma się stać stanie się

niebawem.

Oceń ten tekst
Docia
Docia
Wiersz · 19 września 2008
anonim