Oda do butelki

Kruczy

Jeszcze łyk, jeszcze kropla ulubionego napoju
Potrzebuję go jak powietrza by nie stracić humoru
Będę pił i pił, aż za dnia gwiazdy zobaczę
Jeszcze raz zapłaczę
Jeczem jedną łzę uronił
Bo mi szkoda butelek tych spod sklepu do jaboli!

Oceń ten tekst
Kruczy
Kruczy
Wiersz · 22 września 2008
anonim