dla kogoś

Koniczyna

Zanim przekroczysz ten próg po raz ostatni
Zanim zobaczę Cię w objęciach innej
Zanim miniesz mnie obojętnie po raz kolejny
Powiedz mi, proszę ,że mam dać sobie spokój
.......
tak ja Cię też
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 13 głosów
Koniczyna
Koniczyna
Wiersz · 21 listopada 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Ktoś fajny
    Tak 2/10

    · Zgłoś · 5 lat temu