Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Koniczyna
dla kogoś
dla kogoś
Koniczyna
Zanim przekroczysz ten próg po raz ostatni
Zanim zobaczę Cię w objęciach innej
Zanim miniesz mnie obojętnie po raz kolejny
Powiedz mi, proszę ,że mam dać sobie spokój
.......
tak ja Cię też
Lubię
Koniczyna
Wiersz · 21 listopada 2000
Ktoś fajny
Tak 2/10
Lubię
·
Zgłoś
·
5 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści