Pocałunki o zachodzie,
Płacz w poduszkę, kiedy smutek,
Moje życie...
Szczęśliwe życie.
Nie wiem czy u każdego człowieka, ale mnie tak...
U mnie po smutku, żalu i tym płaczu w poduszkę
Następuje szczęście,
Następuje nadzieja,
Radość i miłość...
Miłość do świata.
To wszystko co mam
I właśnie to mi wystarczy.
Bo po co mi więcej?
łatwo krzywdę zrobić trudniej spróbować pomóc...
pisz.. dużo pisz a tak na początek... wielokropki zapomnij!
a powtórzenia by były mocne to już wyższa wszkoła jazdy.. może narazie bez?
Tym razem nie. Ale czekam na następne.