Wszystko co mam

Marlenka

 

 

Pocałunki o zachodzie,

Płacz w poduszkę, kiedy smutek,

Moje życie...

Szczęśliwe życie.

Nie wiem czy u każdego człowieka, ale mnie tak...

U mnie po smutku, żalu i tym płaczu w poduszkę

Następuje szczęście,

Następuje nadzieja,

Radość i miłość...

Miłość do świata.

To wszystko co mam

I właśnie to mi wystarczy.

Bo po co mi więcej?

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Marlenka
Marlenka
Wiersz · 23 września 2008
anonim
  • martha
    Ale przynajmniej optymizmem z tego Twojego wiersza powiało...

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Michał Domagalski
    Pracuj, pracuj, pracuj...

    Tym razem nie. Ale czekam na następne.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    do autorki... widać natłok myśli i uczuć.. wartościowanie jak najbardziej w tym wieku poprawne:)
    pisz.. dużo pisz a tak na początek... wielokropki zapomnij!
    a powtórzenia by były mocne to już wyższa wszkoła jazdy.. może narazie bez?

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    no cóż niby trza wiersze oceniać nie bacząc na autorów... ale jednak mogliby różni tacy jurcy spojrzeć od czasu do czasu w profil...
    łatwo krzywdę zrobić trudniej spróbować pomóc...

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    niedowidzę .

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • .
    jakoś tak z Violettą Villas mi się kojarzy ;)))

    · Zgłoś · 16 lat temu