znów przyszli naprzeciwko
dwóch takich i pół pana
Joasia nie jest dziwką
to taka
ikebana
na trzecim zegar płonie
tik-taków kaloriami
Mariusz to nie narkoman
to takie
origami
to nie jest łza w zeszycie
następna setka leci
to tylko takie życie
bo przecież czyjeś
dzieci
( pamiętasz podróbę Drupiego ? .. nosem prezent poczułaś... ) ?
zimni tacy Ci ludzie wyszli ale i bardzo do siebie podobni:)
śmieci chyba by mi tu bardziej pasowały ale były by zbyt dosłowne, dzieci natomiast ocieplają wiersz
i 'kodomo' znaczy dziecko :)
Wiersz trafny bardzo :P