kolorowy świat

Koniczyna

Fioletowy księżyc żeglował bo czerwonym niebie
Niebieska trawa uginała się od różowej rosy
Nad beżową wodą unosiła się srebrna mgła
Kiedy jeszcze wierzyłam, że Twoje serce może być złote
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 16 głosów
Koniczyna
Koniczyna
Wiersz · 22 listopada 2000
anonim