Świat jest zły - tak mówimy,
Lecz to my w nim jesteśmy najgorsi,
Bo to ludzie go tworzą.
Jednak bez ludzi,
Którzy są sobą nie byłoby szczęścia i radości,
Tylko smutek i cierpienie,
Którymi cały świat zostałby wypełniony.
A po co?
Skoro można być sobą,
Sobą, czyli kimś.
Niezwykle chaotyczny. ale ma coś w sobie. Może jakby go tak pookładać byłby o wiele lepszy?