1989 Bucureşti

Stalowy Ataman

To niby król
zadaje ból..
Lecz nareszcie
w Bukareszcie
Walczą poddani,
kraju oddani.
Król przeminie,
królowa zginie.

Stalowy Ataman
Stalowy Ataman
Wiersz · 29 września 2008
anonim
  • Marek Dunat
    no było , było . miniaturka taka sobie- zbyt wiele skrótów myślowych , nie za precyzyjnych do tego.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Tomasz
    entliczek
    pentliczek
    czerwony
    stoliczek-

    -koniec

    resztę sam sobie wymyśl

    · Zgłoś · 16 lat
  • Michał Domagalski
    I jaka to cześć taką gramatycznością rymów oddana? Wg mnie słaba.

    · Zgłoś · 16 lat