Jestem sobą

Agis

 Bywa tak, że się dołuje. Wtedy nikt nie wie co czuję.

Nad słowami nie panuję, robię to często choć potem żałuję...

A w myślach gdzieś wędruję.

Jestem tam gdzie chciałabym być, żyje tak jak chciałabym życ i nie będę tego dłużej kryć.

Chociaż to nic nie daje... JESTEM SOBĄ I NIC NIE UDAJĘ!

Oceń ten tekst
Agis
Agis
Wiersz · 30 września 2008
anonim