Uzależnienie

POUL

Czas jest piekłem,śmiertelnym narkotykiem.
Niepotrafie zaspokoić śie pojedyńczym zastrzykiem.
Uzależniam śię i chce brać dalej.
Następną dawkę życia topić w kanale.
Przecież życie jest jak najwiekszy narkotyk.
A z nałogu wyzwala tylko śmierci dotyk.
Czasem myśle by zerwać z nałogiem,
Bo przecież narkotyk jest moim wrogiem.
Wiec spójż kiedyś co w moich oczach drzemie.
Czy widać w nich już uzależnienie?
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 15 głosów
POUL
POUL
Wiersz · 23 listopada 2000
anonim