Literatura

Prośba (wiersz)

AngelicFruitcake

Proszę mnie nie szturchać.

Nie, to niepotrzebne. Nie umiem jeszcze fruwać.

Wcale nie lubię Bacha, nie umiem pływać, nie palę.

Proszę mi nie odmawiać.


dobry 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 5 pazdziernika 2008, 12:41
Mhm, frapuje, podoba się.
AngelicFruitcake
AngelicFruitcake 5 pazdziernika 2008, 14:45
W tym wypadku podziałało minimum słów
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 5 pazdziernika 2008, 16:03
a i mnie się podobywuje.. może dlstego że nie lubię Bacha a pływam?
Marek Dunat
Marek Dunat 5 pazdziernika 2008, 23:25
no skoro tak mówicie ... powiem , że bystry i inteligentny ten Twój wierszyk.
Michał Domagalski
Michał Domagalski 6 pazdziernika 2008, 19:20
Dobre to jest. Ciekawa konstrukcja.
przysłano: 5 pazdziernika 2008 (historia)

Inne teksty autora

Anatomia
AngelicFruitcake
Jesteś
AngelicFruitcake
piąta w kolejce
AngelicFruitcake

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca