Chwile...

Goobie


Chwile radości - bardzo je lubimy
Moglibyśmy przeżywać je na okrągło
Pragniemy ich, poszukujemy
Są bardzo piękne i bardzo prawdziwe
Pozwalają zapomnieć
Siebie też - fakt
I dają się pamiętać
Lubimy je pamiętać
Może są po to by je pamiętać
Rozkoszować się nimi kiedy...
Dawno już minęły
Bo przecież w całym naszym życiu
Trwają one tylko chwilę...

03.02.1999 Poznań
23:52 "Goobie"


Goobie
Goobie
Wiersz · 22 września 1999
anonim