Zapalone świece
Łoże z baldachimem
Płatki róż niedbale rozrzucone
Zapach kadzidła miłości
Namiętne pocałunki
Gra zmysłów
Nie chcę kolejny raz
przeżywać tego
sama...
CREEDka
Wiersz
·
24 listopada 2000
-
junihniobardzo fajne ale to z różami widziałem w jakimś filmie;)