Ten pierwszy raz

CREEDka

Zapalone świece
Łoże z baldachimem
Płatki róż niedbale rozrzucone

Zapach kadzidła miłości
Namiętne pocałunki
Gra zmysłów

Nie chcę kolejny raz
przeżywać tego
sama...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 10 głosów
CREEDka
CREEDka
Wiersz · 24 listopada 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    junihnio
    bardzo fajne ale to z różami widziałem w jakimś filmie;)

    · Zgłoś · 20 lat temu