świece
ciało jeszcze na kształt
bezwarunkowości
wciskam w kąt
droga do zwycięstwa
wyłożona gąbką
walczyć - poddać się Zapaść
siebie ciskam w kąt
oddam się - wygram się
moja piosenka jest jękiem
a cappella znaczy: bez lęku
złap powietrze jak ja
trzymam ciebie
oddam się - wygram się
moja piosenka jest jękiem
a cappella znaczy: bez lęku
złap powietrze jak ja
trzymam ciebie
- tylko ten moment. Reszta na pewno do poprawki - słownej, gdyż są użyte co prawda z głową, ale niewiele wnoszą.
"moja piosenka jest jękiem
a cappella znaczy: bez lęku" - a to zasługuje na duuużą uwagę, bardzo jest dobre. Całość - ja na nie.