Rzekła do mnie kobita krakowska:
wi pan, krąży po mieście pogłoska,
że ostatnią dziewicę
zeżarł smok mając chcicę;
odtąd w sklepach kiełbasa krakowska.
Rzekła do mnie kobita krakowska:
wi pan, krąży po mieście pogłoska,
że ostatnią dziewicę
zeżarł smok mając chcicę;
odtąd w sklepach kiełbasa krakowska.
na nie
Tylko tego... mnie się wielce te tytuły nie podobają, a emotka to już wcale wielce mi się nie widzi.
btw. gdzie jest specjalista Jaqint?!
cieszę się z tego faktu, bo mam nadzieję, że mieszkasz w Toruniu?