dziwka

Kuba Nowakowski

to co się z europą dzieje

jest zgagą po zakazanym jabłku

wzmacnianą okrzykiem

die kurwa la mać

gdzie są krzaki

 

próżno ich szukać na pustyni

hamulców moralnych

i dlatego stara dama

sromotę brudną dłonią zakryła

 

 

 

 

 

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 13 października 2008
anonim