podążaj za tłumem, nie zważaj
na głupotę, którą dzierżą jak komórki w kieszeniach
zatrzymasz się, zadepczą
jeśli masz szczęście to zmienić
nie porzucaj tej nadziei
dotrzesz do celu wszelkimi drogami
tak proste lecz ważne słowa
pieprzy jakaś nadęta sowa
choć pomyślą - to wizją obłudy
lepiej spierdalajcie uczyć się dalej, do budy!
Pytanie moje również zatem: czy te pierwsze wklejki to był jakiś żart? :P