zamykam drzwi
klucz chyba połknę, zastanowię się
wejść będziesz chciał
a ja mimo wielu innych ciał
cię wpuszczę
przez uchylone spojrzę
upewnię się że to ty
koty mówią mi
że chcą coś co się tli
nie dam im
bez tytułu
Agatka ;p
Agatka ;p
Wiersz
·
15 października 2008
I czegoś ogólnie.