tobie zawsze smutno
chcesz umrzeć
zawsze
no może nie aż tak jak ja
nie w ten sposób w jaki nas uczono
powoli
i ostrożnie
niezauważalnie
ze starości
wolisz miłość od prawdy
zaraz wracam by nie wyjść na dobre
bo im wszystko tak właśnie wychodzi
bo oni wnętrza przenajświętsze posiadają
a my
my ich tylko szukamy
Dla mnie całkiem, całkiem
pozdrawiam
Czasami są wersy, które każą mi spojrzeć inaczej na wszystkie inne, pomyśleć o zamiarze i premetydacji w użyciu słów tak a nie inaczej. Początkowo nie podobało mi się sporo, po którymś wczytaniu popieram obyczterema kończynami. :)