Podchmielona małpica z Somalii
serfowała na wezbranej fali.
Tak się na niej bujała,
że ochoty nabrała
na oralny sex z dorszem z Bali.
Podchmielona małpica z Somalii
serfowała na wezbranej fali.
Tak się na niej bujała,
że ochoty nabrała
na oralny sex z dorszem z Bali.
ech, potrafisz uśmiech wywołać, norem..
ja oczywiście jestem na .. - sam sobie dokończ :)
Marek ! Cię zamorduję, to miało iść tam a nie tu !