na ziemię spadł aniołek
ten co od ciebie przyszedł
i leży tam pod stołem
i wali główką w ciszę
a ja mu w aureolę
wyrzucam moją wiarę
aniołku ja pierdolę
za grzechy i za karę
gdy sąd na nieobecnych
ustala ilość tchnień
byliśmy czy jesteśmy
a jeśli już to gdzie
i co nam padło trupem
i czemu na polanę
aniołku podnoś dupę
i stój jak pojebany
w niegrzecznej było:
3 wers 2 strofy aniołku ja pierdolę
ostatni wers i zostań pojebanym
ale w tak zacnym gronie,na tak zasłużonym portalu,dla tak egzaltowanych czytelnicków nie wypada:):D
a dawaj tamtą wersję, te brzydkie słowa w zestawieniu z aniołkiem - to może całkiem ciekawie brzmieć.
Ta odsłona o NIEBO lepsza.