algebra woła do tablicy nie zadzwoni
dzwonek o zbawienie znikła ta cała
sztuczna odwaga
komunikat umarł
blade niebo wcale się nie śmiało
minuta trwająca nieprzerwanie sto
powodów dla których mnie z nim
nie ma
do zobaczenia w lepszym świecie
za trzysta złotych
ksiądz kolejną rodzinę pociesza
życie potrafi być okrutne