TY TU

Paweł Maria Cisza

SŁOWA SĄ WAŻNE

MYŚLI SĄ WAŻNE

I CZYNY SĄ WAŻNE

 

SŁOWA SĄ BEZ ZNACZENIA

MYŚLI SĄ BEZ ZNACZENIA

I CZYNY SĄ BEZ ZNACZENIA

 

JEST TYKO JEDNO ZNACZENIE

KTÓRE UKRYWA SIĘ WE WSZYSTKIM

KTÓRE OBJAWIA SIĘ WE WSZYSTKIM

W KAŻDEJ RZECZY

 

Paweł Maria Cisza
Paweł Maria Cisza
Wiersz · 18 października 2008
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    po pierwsze napraw klawiaturę bo ci się caps lock blokuje
    po drugie wiersza nie stwierdziłem co najwyżej rebus
    bez urazy:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    wyrzuciłem to dziadowstwo co sie porobiło i teraz ze spokojem mogę wyrzucić resztę przyznając rację przedmówcy.

    · Zgłoś · 16 lat