bez tytułu

gabe

9 dni dzieli mnie od Ciebie
nie wprzód tym razem ale w wstecz
słodkie wargi i zmrużone oczy
oraz dotyk rozpalonej zimą skóry
teraz czekać będę na kolejny dzień przy tobie
bardzo długo, aż przestanę pragnąć

Filadelfia, 9 stycznia
gabe
gabe
Wiersz · 26 listopada 2000
anonim