Pewna baba ze stanu Michigan,
nie wiedziała co to jest chłopski gen.
Uwiodła genetyka,
co miał prącie-zbójnika;
Eureka - głośno krzyczała, już wiem!
Pewna baba ze stanu Michigan,
nie wiedziała co to jest chłopski gen.
Uwiodła genetyka,
co miał prącie-zbójnika;
Eureka - głośno krzyczała, już wiem!
No za, za.
To dobry limeryk.
Przedni limeryk. :)