Literatura

[przekobiecanie] (wiersz)

daniel tomczyk

przypadkowo ty

wypowiadasz słowo

my

 

i wszystko staje na głowie

jednym drgnięciem powietrza gasisz światło

 

jak na szkolnych jasełkach

słowo kurwa w ustach józefa


dobry 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
tussilago 20 pazdziernika 2008, 21:05
Tak, te 'my' czasem tak działa. Wybitnie treściwie to ująłeś.
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 23 pazdziernika 2008, 11:01
Ah-a, to interesujący wiersz. Wartościowy.
Marek Dunat
Marek Dunat 23 pazdziernika 2008, 12:41
ładnie zapisane, ładnie powiedziane. słowem ładnie ogólnie.
Łukasz Radwaniak
Łukasz Radwaniak 24 pazdziernika 2008, 14:34
mocne i bardzo poetyckie
przysłano: 20 pazdziernika 2008 (historia)

Inne teksty autora

widzę/nie widzę
daniel tomczyk
śnieży
daniel tomczyk
atrapy
daniel tomczyk
[...]
daniel tomczyk
głoszę
daniel tomczyk
[z rozmów]
daniel tomczyk
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca