strach ma wielkie... pryszcze

Kuba Nowakowski

entliczek nerwiczek

pryszczaty prawiczek

a na tym prawiczku

babciny szaliczek

 

na randkę człapie pod nosem chlipie

miękną mu nogi na myśl o cipie...

lecz już po wszystkim raz dwa się uporał

i tu pojawia się miejsce na morał

 

 

 

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 22 października 2008
anonim