Literatura

Motto (wiersz)

Goobie


Co było - minęło, nieważne jest
Ciągle się zmieniamy, starzejemy
Nie Wiesz czy to co dziś jest dla Ciebie ważne
Jutro nie stanie się bzdurą
Bo przecież właśnie tak się może stać
Nie ważne, że dziś jest to niemożliwe
Skąd możesz wiedzieć co Ci odbije
I kiedy wybije twoja godzina
Jednak nie mów - nie warto nic robić
Nie mów - nie warto kochać ani żyć
To wcale nie zależy od słów
Najpierw było życie - później słowa
Które wszystko zepsuły...



dobry+ 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 września 1999

Inne teksty autora

Adnotacja...
Goobie
Chwile...
Goobie
Czas
Goobie
Niestety ?
Goobie
Nie warto
Goobie
Przyjaciel
Goobie
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca