wstałam rano z upojeniem
śniłeś mi się
naprężony
dotykiem i ciepłem
ustami i jękiem
orgazm gęsty
jak kawa
która wylała mi się
na majtki
dochodzić
Włochata Perła
Włochata Perła
Wiersz
·
23 października 2008
-
Marcin SierszyńskiŻenada.
-
Marek Dunati strata okrutna. pomyśleć - przez nałogi niektóre kobiety stracone dla nas mężczyzn na wieki. zadawalaja się namiastkami. :)
-
Włochata PerłaSkoro nie ma prawdziwego mężczyzny, kobieta musi się zadowalać namiastką. Widać Pan A chyba jeszcze nigdy nie doznał fellatio w swoim życiu i nie wie co to prawdziwa miłość fizyczna... Ano tak to już jest PAnie Marku, ale to co Pan napisał działa w dwie strony. Wiersz jest o najprostrzej rzeczy, ale widać najprostsze rzeczy są nieosiągalne....
-
Marcin SierszyńskiA pani wie, że za taką potwarz grozi w najłagodniejszym przypadku ban? : P
-
Włochata PerłaBan? no teraz z braku argumentow, bedziesz mi grozil banem, bo nie rozumiesz wiersza?
-
Marcin SierszyńskiPffff. Przecież można pisać takie piękne erotyki, naprawdę można. I robił tak i Świetlicki, i Leśmian, i wielu wielu innych. A tutaj? Wszystko na tacy, mało smaczne, proste i nieodkrywcze, no.
-
Marcin Sierszyński"bedziesz mi grozil banem, bo nie rozumiesz wiersza?" - gubisz się. : P
-
Ryszard KasperekNie rozumiem,potwarz w jakim względzie?Tzn że Włochata Perła napisałą nieprawde i pan A doznał felatio w swoim życiu i wie co to jest prawdziwa miłość fizyczna? :)
-
Ryszard KasperekA co do wiersza-to nie bardzo przypadł mi do gustu wole ten poprzedni.
-
Włochata Perłanieodkrywcze to ty masz argumenty! spluczka i nastepny!