mam lat 21
ocalałam prowadzona na wiec
gdzie miał się dokonać przełom
wrócenia człowieka światu
wrócono człowieka światu
więc pozwoliłam innym
spreparować moją stopę
palec wskazujący i ucho
ususzyć oko na piecu
zbudować świecznik z ust
po wszystkim odkryłam
że człowiek zawsze wraca do świata
i zawsze zostaje ta reszta
oddzielona od preparatów