Figlimigli w kącie stała,
Szpilki sobie przymierzała:
Życie wiodłam niespokojne,
Byłam na wietnamskiej wojnie.
Make up robię w trzy minuty,
Zbieram chłopców z Nowej Huty,
Tipsy mam najlepsze w świecie,
Ale o tym to już wiecie.
Doda przy mnie to ropucha,
Samochwała i kłamczucha.
Samochwała /hard/
ono matopeja
ono matopeja
Wiersz
·
25 października 2008
wiesz, że z tym wylecisz, prawda ? ale fajnie, że wkleiłaś, może Ci od gęstych atmosfer przeczytają i wyluzują
ono ma-to peja:))))
a atmosfera rozładowana:)))
PS
Był kiedyś taki trzyosobowy skład hip-hopowy: Ono, Mato, Peja