jest mi tak
że podarłabym wszystko co mam na sobie
ubrana jedynie w przekrzywione okulary
zaparowane od gorącego oddechu
to zbyt prawdziwe żeby było piękne
rzuć wszystko i chodź się całować
tam gdzie przeszłość dopiero się zdarzy
jest mi tak
że podarłabym wszystko co mam na sobie
ubrana jedynie w przekrzywione okulary
zaparowane od gorącego oddechu
to zbyt prawdziwe żeby było piękne
rzuć wszystko i chodź się całować
tam gdzie przeszłość dopiero się zdarzy
tak czy tak, doceniam ;)
coraz mnie j kumam publikowane i nieublikowane.
na 1 stronie belkot znalazlem.
chyba sie tu nie nadaje