Topniak

Ryszard Kasperek

gubiąc za sobą
szaleństwo nocy poranka
w agonalnym tempie życia
topnieje ma dusza

gdy ciało sie już nie rusza
uciekam póki czas
na koniec końców

Ryszard Kasperek
Ryszard Kasperek
Wiersz · 27 października 2008
anonim