ilo razowy

Grzesiek z nick-ąd

kiedy bywałem jeszcze

świadomie stawiałem na twoim

bez niepotrzebnych streszczeń

i bez zbędnych rozdwojeń

 

a jednak włosy na czworo

a babka na dwoje nie więcej

od niedawna wiadomo

cisza za długie ma ręce

 

dzieli dokładniej od krzyku

płynie żeglarzem i sterem

nie ma poprawnych wyników

jeśli dzielnik jest zerem

 

kiedy bywałem przy sobie

mnożyłem wciąż dodawałem

a teraz z ciszą po słowie

dzielimy się sobą wytrwale

 

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 27 października 2008
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    mam problem z puentą:(( w pierwotnej wersji było : dzielimy czas na portale
    no i sam nie wiem :(

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    detale nie :) znaczy takie jest moje skromne zdanie

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    no to kolejna próba spuentowania myśli nieutulonych

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    No i cudnie:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Johannes Tussilago
    Zaczynam Cię wyczekiwać... chociaż nie lubię rymów. Te Twoje jednak niosą wiele czegoś, co gdzieś tam we mnie trafia. I chyba znów Cię ulubię. ;-) A co do puenty, jest dobra, tak myślę.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    czuję się doczekany:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Jestem ciekawa kiedy wiersz doczeka się publikacji :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    może nigdy...
    ważne ,że się doczekał paninych odwiedzin:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    no i się doczekał . ;)

    · Zgłoś · 16 lat