jeszcze

kruleffna

jeszcze spojrzenie
oczu niebieskich
wglab duszy
ciagle otwartej


jeszcze usmiech przez lzy
do twarzy
nieobcej
od dawna


jeszcze twarz
w klebie
dymu wspomnien
nieostra


... i koniec.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 9 głosów
kruleffna
kruleffna
Wiersz · 28 listopada 2000
anonim