prawy

Marek Dunat

 

                          prawy

ze wstydem konstatuję proszę pani, że ze mnie
zupełny ignorant jest i byleco. bo ja droga pani
wcale nie potrafię wskazać na żadne  z miejsc,
w których rodzą się uczynki nieprzyzwoite,

myśli nieprzystojne. sny moje proszę pani nawet
nie ośmielają się dotknąć mamma, a taka, że się
wyrażę łechtaczka, to jak sodoma z gomorą
razem w tańcu i poruta dla moich doświadczeń.

człowiekiem jestem nieskomplikowanym i świadomość
określa mi proste ruchanie,  bez niuansów o grze
wstępnej
jak piekło i bez mentalno oralnej

wyżerki. zdrowe jedzenie, zdrowy sen proszę pani,
brzemienne czyny w skutki- to zdrowe owoce.
 bo ja proszę pani mam zawsze potrzebę i czas
na wieczorną modlitwę
i poorane amen.

 

Marek Dunat
Marek Dunat
Wiersz · 2 listopada 2008
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    na wieczną modlitwę o poorane amen tak byś pomyslał?

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    no ;) a co Grzegorzu ?? aaa ! dopiero teraz zrozumiałem subtelność . nie - wieczność to cokolwiek za... mało ;) wieczór jest lepiej - bo przynajmniej wiem ,że jest realny .

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    ale modlity nie realne.. znaczy panie Dunat..trafiłes mnie mocno.. i ciezko mi sie zgodzić bo za bardzo osobiście chwyciłem
    a ocena a zobaczymy co powiedzą i wtedy wytłumaczę:)
    jeśli zdąze bo się wybieram gdzies gdzie poezją jest nawet piekło:()


    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Jaqint
    Podoba mi się Grześka pomysł z pooraniem.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    a skoro się wybierasz to masz swoje poorane na szczęście , ale wieczorna zostaje.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Jaqint
    :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    dziękuję:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    Marek obiecuję że zrozumiesz poorane:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    hmm...że niby stylizacja taka? hmm..

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    poorane to nie to samo co zaorane.....

    · Zgłoś · 16 lat
Usunięto 1 komentarz
Wszystkie komentarze