ech Wy dwaj to powinniście się spotkać na ubitej ziemi ;). niedługo juz powstanie specjalny dział dla takich krótkich form . dla mnie jest całkiem nieźle.
manekin masz jakiś problem? Twoje komentarze konkretnie mnie nie interesują podobnie zresztą jak Twoja pseudo poezja, jak na razie jesteś nikim w światku poezji więc nie wiem co się tak panoszysz...
a poza tym chyba w ogóle nie rozumiesz przesłania tekstu skoro myślisz że to tyko gra słowna.
a poza tym chyba w ogóle nie rozumiesz przesłania tekstu skoro myślisz że to tyko gra słowna.
wytarty bo ja go napisałem.....
Podoba mi się ;)