fast fuj

Kuba Nowakowski

 

cyre pudelkire fekeltere

monume ono redetuso

cada sutra welemenda

gybina fasgolono kite

 

nic to nie znaczy

nijak się tłumaczy

liter kilka splotów

nie najwyższych lotów

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 4 listopada 2008
anonim
Wszystkie komentarze