fraszka złudna-zmalowana la-la

Grzesiek z nick-ąd

wierząc amerykańskim snom
życie dla złudzeń odbarwiamy
wczoraj był jeszcze biały dom
dziś to jest barak dla obamy

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 10 listopada 2008
anonim