kur de mol!

Grzesiek z nick-ąd

z miłością jest jak z kłębkiem wełny
długo ją przędli nawijali
a gdy już miała się dopełnić
pozostał tylko bzdurny szalik

mole go nie chcą-no bo po co
przegryzać coś co kiedyś było
i tylko czasem wiersze gniotąc
wierzą że to jest właśnie miłość

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 11 listopada 2008
anonim
Usunięto 1 komentarz